HomeMachinesAandrijven en besturenOnderhoudsvrije en compacte besturing van Sigmatek

Onderhoudsvrije en compacte besturing van Sigmatek

sigmacontrol-cpp-1

De ‘EDGE' besturingsgeneratie van Sigmatek is gegroeid. De C-DIAS serie is uitgebreid met de CCP 521 en de CCP 531 die zich niet alleen door hun compacte design onderscheiden (25 x 104 x 129mm). Dankzij de nieuwe processortechnologie, wordt een hoge rekenkracht met uiterst laag energieverlies gecombineerd.

sigmacontrol-logoBeide compacte modules zijn voorzien van 1 Gbyte Flash en 64 Mbyte DDR RAM. Voor het remanente geheugen wordt 512 kbytes gereserveerd.

De CCP 531 is de low-cost variant en heeft een USB 2.0  host interface voor programma updates of voor een toetsenbord. Bovendien is een USB apparaat beschikbaar als interface voor de programmering voor zowel CAN alsmede voor een ethernet online interfaceverbinding met higher-level systemen. Bovendien biedt de CCP 521 ook een VARAN interface voor applicaties, waarbij de hard real-time communicatie vereist wordt.

Het besturingssysteem, de applicatiesoftware en de gebruikersdata worden vastgelegd op een SD memory card. De compatibiliteit van de applicatiesoftware wordt gegarandeerd voor de complete productfamilie

Er zijn geen componenten of batterijen in gebruik die aan mechanische slijtage onderworpen zijn. De gebruiker wordt daarom voorzien van een onderhoudsvrije en energie efficiënte besturing, waarbij Total Cost of Ownership wordt gereduceerd

sigmacontrol-cpp-2

Kijk voor meer informatie op www.sigmacontrol.eu.