Home Nieuws Bedrijven en personen Oerlemans Plastics pakt vijf prijzen met flexografisch drukwerk

Oerlemans Plastics pakt vijf prijzen met flexografisch drukwerk

Donderdagavond 7 november presenteerde de brancheorganisatie EFTA haar tweejaarlijkse uitreiking van de Benelux Awards in het plaatselijke Hilton hotel. Tijdens dit evenement werden kwalitatieve producties uit de flexografische industrie getoetst. In aflopende volgorde ontvingen de beste inzendingen qua drukwerk waardering met gouden, zilveren en bronzen Awards en eervolle vermeldingen. Oerlemans Plastics uit Giessen haalde het podium in vijf van de vijftien categorieën.

Directeur Johan Kranenbroek is verrast en trots: “In deze branche hebben we te maken met 126 inzendingen. Om dan na de finale huiswaarts te keren met vijf awards, daar word je stil van! Het team van Oerlemans heeft een afgewogen drukwerkselectie gemaakt van modellen om mee te dingen naar de felbegeerde awards. Het resultaat is voor de vakmensen overweldigend: twee gouden, een zilveren, een bronzen award en een eervolle vermelding!”

Uiteraard is het bedrijf enorm dankbaar voor deze grote waardering vanuit EFTA Benelux jury en de flexografische industrie. Oerlemans Plastics bedankt de organisatie voor alle inzet en het podium om deze producten te mogen presenteren.

oerlemansplastics.nl