HomeNieuwsBedrijven en personenOerlemans Packaging ziet kansen in verpakkingsmachines CVP Systems

Oerlemans Packaging ziet kansen in verpakkingsmachines CVP Systems

Oerlemans Packaging kondigt aan exclusief distributeur te worden van het volledige machinepark van CVP Systems, een Amerikaanse fabrikant van MAP-verpakkingsmachines (Modified Atmosphere Packaging). Oerlemans Packaging zal het agentschap gaan voeren voor de Benelux en Duitsland vanaf 1 februari 2018. Met de machines van CVP Systems is Oerlemans Packaging naar eigen zeggen in staat om perfecte verpakkingsfolie en verpakkingsmachines met elkaar te combineren. Oerlemans Packaging: “We kijken dan ook uit naar deze nieuwe ontwikkeling en de kansen die dit met zich meebrengt.”

CVP Systems ontwikkelt sinds 1972 systemen voor MAP-verpakken. Begonnen met vacuüm prototypes voor begassing, installeert het bedrijf nu haar MAP-systemen op alle continenten. De machines zijn geschikt om producten zoals vlees, kaas of noten te verpakken.

Oerlemans Packaging produceert klantspecifieke flexibele kunststof verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Op de zeven productielocaties worden voortdurend nieuwe verpakkingsconcepten geproduceerd. Het bedrijf bedrukt verpakkingen tot en met 10 kleuren raster 54 uit lijn. Ook in lijn bedrukken op een 8 kleuren drukpers achter een 7-laags blaasextruder behoort tot de mogelijkheden. Naast klantspecifieke verpakkingsproducten beschikt Oerlemans Packaging over een uitgebreid voorraadassortiment.

Kijk voor meer informatie op www.oerlemanspackaging.nl.