HomeNieuwsBedrijven en personenOerlemans Packaging Group versterkt directie met Hans Tanger

Oerlemans Packaging Group versterkt directie met Hans Tanger

De Oerlemans Packaging Group is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een grote onderneming met acht locaties, meer dan 600 werknemers en circa 200 miljoen euro omzet. Dit onder de bezielende leiding en visie van directeur Joan Hanegraaf. De markt geeft juist anno 2020 enorme kansen, waar de groep als veelzijdige producent nog meer op kan inspelen. Ter versterking van de directie stelt de Oerlemans Packaging Group om deze reden per 1 april Hans Tanger aan als Chief Operations Officer (COO).

Door deze aanstelling kan Hanegraaf meer aandacht geven aan de actuele marktontwikkeling en zo de sterke positie van de groep verder uitnutten. Tanger (53) gaat de directie voeren van alle operationele activiteiten van de Oerlemans Packaging Group. Op dit moment is Tanger werkzaam als Vicepresident Engineering & Investments bij de Weener Plastics Group in Ede. De Bennekommer heeft veel ervaring opgedaan bij dit internationale kunststof verpakkingsbedrijf, met name als Directeur Operations.

Uiteraard is het bedrijf blij met de komst van Tanger als versterking van het team. Hanegraaf: “We heten Hans Tanger van harte welkom in onze organisatie. Daarnaast kijken we met vertrouwen uit naar een goede samenwerking in het directieteam en met alle dochterbedrijven van de Oerlemans Packaging Group.”

www.oerlemanspackaging.nl