HomeNieuwsBedrijven en personenO-I benoemt Gerard Pille tot Sales and Distribution Director Benelux

O-I benoemt Gerard Pille tot Sales and Distribution Director Benelux

O-I-logoO-I, wereldleider in glasverpakkingen, heeft de Nederlander Gerard Pille (49) benoemd tot Sales and Distribution Director voor de Benelux. Gerard Pille leidt voortaan het sales team van O-I in de Benelux  en zal ook de klantenrelaties verder uitbouwen. “Verpakking is essentieel om het imago van een merk of product te ondersteunen. We bieden onze klanten daarom een uitgebreid assortiment aan standaardflessen en –potten aan in elk segment van de levensmiddelen- en drankenindustrie: bier, niet-alcoholische dranken, wijn, o-i-gerard-pillegedistilleerd en voeding. Klanten die de merkherkenning van een nieuw of bestaand product willen verhogen met een eigen verpakking kunnen daarvoor een beroep doen op de technologische knowhow van ons product development team”, aldus Gerard Pille.

Gerard Pille, econoom en bedrijfskundige, is sinds 2004 in dienst bij O-I als Segment Manager Food voor de Benelux en aanspreekpunt voor een aantal multinationale klanten. Voordien werkte hij voor Elopak.

O-I beschikt in de Benelux over drie productiefaciliteiten (Leerdam, Maastricht en Schiedam) met meer dan 800 werknemers. Jaarlijks worden in de drie Nederlandse glasfabrieken miljoenen flessen en potten gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.o-i.com.