HomeNieuwsNVGP organiseert tweede kennisdag over verpakkingsmaterialen

NVGP organiseert tweede kennisdag over verpakkingsmaterialen

De NVGP (Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in Papier- en Verpakkingsmaterialen) organiseerde in januari 2017 met succes de eerste Kennisdag Verpakkingsmaterialen voor leden en niet-leden (foto). 176 deelnemers woonden ruim 30 trainingssessies bij en waren volgens de vereniging enthousiast over het niveau, de organisatie en de behandelde onderwerpen. Op dinsdag 23 januari 2018 organiseert de NVGP een tweede kennisdag op dezelfde locatie, namelijk Expo Houten.

Negen gerenommeerde toeleveranciers delen tijdens deze dag hun kennis met leden en niet-leden van de NVGP. De kennisdag richt zich vooral op inkopers en commerciële medewerkers van de Nederlandse verpakkingsgroothandel.

Voor hen is het van cruciaal belang dat zij beschikken over voldoende kennis om de afnemers van de groothandel de juiste informatie te verstrekken, kennis uit te dragen, advies te kunnen geven en eventueel alternatieven te kunnen bieden. Met als resultaat een commercieel goed advies gebaseerd op kennis en kunde, dat uiteindelijk leidt tot een gezonde, langdurige klantrelatie, waardoor betere verkoopresultaten zullen worden behaald.

Kijk voor meer informatie op www.nvgp.nl.