HomeNieuwsBeurzen en evenementenNVC Walk-in Seminars tijdens Macropak

NVC Walk-in Seminars tijdens Macropak

nvc-logoSpraakmakend, laagdrempelig en relevant, dat zijn de NVC Walk-in Seminars die de Macropak-beursorganisatie en het NVC Nederlands Verpakkingscentrum gezamenlijk organiseren tijdens de Macropak 2010 (5-8 oktober). De seminars worden gehouden in een speciale seminar-ruimte in de onmiddellijke nabijheid van de NVC-stand (Hal 8, standnummer C040). In combinatie met een uitstekend aanbod van de exposanten en een fors aantal bezoekers, maken de NVC Walk-in Seminars het bezoeken van de Macropak extra interessant.

Op 7 oktober staan de NVC Walk-in Seminars in het teken van verpakken als vakdiscipline. Hoe staat het er met de arbeidsmarkt voor? Welke functies vervullen de NVC Verpakkingskundigen? Welke internationale ontwikkelingen zijn er op komst? Hoe belangrijk is het vak voor alle partijen in de supply chain van verpakte producten, van retailers en merkartikelfabrikanten tot grondstofleveranciers en van recyclingbedrijven tot designbureau’s?

Andere thema’s die bij de NVC Walk-in Seminars ter sprake komen zijn ondermeer innovatie (5 oktober), het verpakken van levensmiddelen (6 oktober) en duurzaamheid en milieu (8 oktober).

Meer informatie over de NVC Walk-in Seminars op de Macropak: Saskia Cooman, telefoon +31-182-512411, e-mail s.cooman@nvc.nl.