HomeThema'sInterpack 2011NVC veelzijdig aanwezig op Interpack

NVC veelzijdig aanwezig op Interpack

nvc-logo-nieuwVan 12 tot en met 18 mei 2011 zal in Düsseldorf alweer de 19e editie van de internationale vakbeurs Interpack plaatsvinden. Naar verwachting zullen 180.000 bezoekers en ruim 2.700 exposanten elkaar in de Messe Düsseldorf ontmoeten. Het NVC zal veelzijdig aanwezig zijn op de Interpack. U bent gedurende de hele beurs van harte welkom op de NVC-stand (9H21A), waar u onthaald wordt met echte Goudse stroopkoekjes en verse koffie.

Uiteraard is de NVC-stand een uitstekende plek om beurservaringen uit te wisselen, beursvragen te stellen en zo uw bezoek aan de enorme beurs (met bijna drieduizend exposanten) nog effectiever te laten verlopen. De winnaar van De Gouden Noot 2010 en de negen andere finalisten worden op de NVC-stand gepromoot om de positie van de Benelux als ‘hot-spot’ voor verpakkingsinnovatie te benadrukken. Informatie over deelname aan de editie van 2012, die 1 juli 2011 van start gaat, is eveneens op de NVC-stand te verkrijgen

Een aantal Nederlandse exposanten heeft ook deze editie weer de krachten gebundeld met ondersteuning van het NVC. Dit heeft geresulteerd in een goede locatie en een extra daadkrachtige promotie. Het NVC Interpack collectief is te vinden in hal 9, in de nabijheid van de NVC-stand en wordt gevormd door: Cor Rijken Verpakkingen, Ecobliss, Pregis, Frisiapack, Kompak Co-making & Co-Packing, Nedupack Thermoforming, Paperfoam, Tulippack en aL Printing. Tulippack is te vinden in Hal 7, standnummer 7.2E25.

Na afloop van de 1e beursdag organiseert het NVC de NVC interpack Get-together-party. Hier zijn alle NVC-relaties van harte welkom, om aan boord van een van de grote cruiseschepen aan de kade van de Düsseldorfer Altstadt gezamenlijk informeel de geest te laten waaien. Een speciaal welkom is er voor verpakkingsprofessionals uit geheel Europa, die zo informeel hun ervaringen aan boord kunnen uitwisselen. Wilt u aanwezig zijn op deze party, stuur dan een e-mail naar Charissa Koolen.

Een extra aanleiding voor het organiseren van deze netwerkbijeenkomst, is de officiële introductie van de EPIC European Packaging Directory 2011. Dit boekwerk wordt in een oplage van 4.000 stuks in geheel Europa verspreid en bevat achtergrondinformatie over alle Europese verpakkingsinstituten, de diverse nationale verpakkingswedstrijden in Europa, de systematiek van het kwalificeren van Europese professionals op verpakkingsgebied en een unieke Buyers’ Guide met een overzicht van het aanbod aan verpakkingen, verpakkingsmachines en daaraan gerelateerde diensten en producten.

Interpack 2011 – Hal 8H – Stand 21A

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl.