HomeNieuwsNVC toont verpakken voor de versketen en de verswinkel van morgen

NVC toont verpakken voor de versketen en de verswinkel van morgen

Het verpakken voor de versketen en de verswinkel van morgen staat centraal bij het NVC Nederlands Verpakkingscentrum, 21 t/m 23 september op de Fresh Rotterdam. Daar organiseert het NVC, samen met een aantal partners de praktijktheaters ‘De Versketen van morgen’ en ‘De Verswinkel van morgen’. Doel: het stimuleren van duurzame en goed renderende verpakkingsconcepten voor de voedingsmiddelenindustrie en food retail van morgen. Het NVC is de enige ketenvereniging in Nederland op het gebied van verpakken en voortrekker in opleiden, informeren en belangenbehartiging.

In de Versketen van morgen worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van bewerken, verpakken, etiketteren, warehousemanagement, scanning etc. getoond. In de Verswinkel van morgen nemen we u mee naar de ontwikkelingen die het point-ofsale door de inzet van nieuwe technologieën meemaakt, bijv. scanning met mobiele telefoon, etikettering middels databar, duurzame, innovatieve en intelligente verpakkingen.

De praktijktheaters worden gevuld met onder andere het aanbod van NVC-leden, zoals JASA Packaging Systems, Versdirect.nl BV, Van der Windt Verpakking BV, Smurfit Kappa Solid Board Packaging Benelux en Amcor Flexibles Culemborg BV. Het NVC is gedurende de beurs aanwezig in hal 2, standnummer 2503. Bezoekers zijn daar van harte welkom voor meer informatie over de toekomst van het verpakken van verse voedingsmiddelen.