HomeNieuwsNVC Opleiding Verpakkingskundige II start 29 september

NVC Opleiding Verpakkingskundige II start 29 september

nvc-opelding-verpakkingskundige-ii

Op 19 mei jl. vond bij het NVC te Gouda de informatiebijeenkomst over de NVC Opleiding Verpakkingskundige II plaats. De NVC Opleiding Verpakkingskundige II is dé opleiding voor diegenen die zich op hoger kader bezig houden met verpakken of een functie op dit niveau ambiëren.

Gedurende de bijeenkomst werden geïnteresseerden geïnformeerd door Ger Standhardt (NVC) en mentor en docent Roland ten Klooster over de inhoud van de opleiding, de lesmethodiek en de zeer gewaardeerde analysedagen. Oud-deelnemer Caspar Bogerd van Sara Lee/Douwe Egberts (NVC-lid), deelde zijn ervaringen tijdens en na de opleiding. Als voorbeeld gaf hij dat door zijn inbreng een complex verpakkingsprobleem binnen zijn organisatie is opgelost op basis van zijn integrale kennis over marketing én operations én verpakkingslijnen én verpakkingsmaterialen. Hij trad op als projectleider en teamlid om de standpunten van de afdelingen marketing, manufacturing, R&D en Quality Assurance bij elkaar te brengen en te komen tot de optimale oplossing voor het bedrijf.

Caspar Bogerd: “Met de kennis en vaardigheden die ik heb geleerd tijdens de opleiding kan ik effectiever communiceren met de verschillende partijen in de keten. Ik ervaar dat ik daardoor relevante informatie sneller beschikbaar heb, zodat we binnen het projectteam ‘fact based’ beslissingen kunnen nemen. Bovendien zijn mijn studiegenoten van de opleiding nu waardevolle contacten in mijn netwerk.”

nvc-logoDe NVC Opleiding Verpakkingskundige II start op 29 september 2010. Inschrijven voor de opleiding kan hier. Heeft u de bijeenkomst gemist, wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvend opleidingsgesprek, neem dan contact op met Charissa Koolen of Oscar Faber.

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl.

Foto: Wim Waanders fotografie