HomeNieuwsBedrijven en personenNVC Opleiding Verpakkingskundige I start weer op 25 september

NVC Opleiding Verpakkingskundige I start weer op 25 september

Op dinsdag 25 juni 2019 vindt de feestelijke diploma-uitreiking plaats van de geslaagden voor de NVC Opleiding Verpakkingskundige I en de NVC Opleiding Verpakkingskundige II. De examens werden gehouden in januari en mei en de geslaagden ontvangen tijdens de feestelijke bijeenkomst hun internationaal erkende diploma. Gediplomeerden worden opgenomen in het Register NVC Verpakkingskundigen.

De volgende NVC Opleiding Verpakkingskundige I start op 25 september. Na afloop van deze 23-daagse klassikale opleiding heeft u een grondige kennis van de productie, de eigenschappen en de (on)mogelijkheden van verpakkingsmaterialen en -middelen.

Redenerend vanuit de verpakkingsmaterialen optimaliseert u op middenkaderniveau de relatie tussen de verpakking en het product. U analyseert de kwetsbaarheden van het product en zoekt daarbij de juiste verpakking. Door middel van functionele analyses van een verpakking voert u verbeteringen en/of kostenbesparingen door.

Gedurende de opleiding bezoekt u productielocaties van verpakkingsmaterialen waardoor u de verpakkingsproductieprocessen daadwerkelijk in de praktijk ervaart. De lesdagen vinden plaats in blokken van drie aaneengesloten dagen per maand.

www.nvc.nl