HomeNieuwsBeurzen en evenementenNVC nodigt uit voor ledenvergadering met thema Kunstmatige Intelligentie

NVC nodigt uit voor ledenvergadering met thema Kunstmatige Intelligentie

Op donderdagmiddag 30 november 2023 vindt de 70e NVC Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats, met als thema het toepassen van Generatieve Kunstmatige Intelligentie in het verpakken.

De ALV combineert zoals ieder jaar twee opeenvolgende bijeenkomsten: de Huishoudelijke Vergadering en de Themabijeenkomst. Dit jaar is de ALV Live Hybride en wel vanuit het Best Western PLUS Hotel te Gouda, vlakbij het NVC-verenigingsbureau. Het Live Hybride format maakt het u mogelijk fysiek aanwezig te zijn, maar u kunt ook Live Online meedoen vanaf iedere andere locatie en dus zonder te reizen. De Huishoudelijke Vergadering is alleen toegankelijk voor NVC-leden (‘members-only’).

De Themabijeenkomst begint om 15.00 uur precies en wordt iets om nooit te vergeten. Het thema is het inzetten van Generatieve Kunstmatige Intelligentie in het verpakken.
We starten met een unieke keynote-lezing en gaan daarna samen aan de slag in drie parallelle workshops. Daarna is er alle gelegenheid kennis uit te wisselen over de huidige ontwikkelingen.

Na afloop van de Themabijeenkomst is er een afterparty in de vorm van een aangeklede borrel van 17.30 – 19.00 uur in het Best Western Plus Hotel in Gouda.

Behalve de NVC-lidbedrijven is iedereen in principe welkom die – evenals onze vereniging – het verpakken steeds probeert te verbeteren. Schrijf u dus hieronder in of neem even contact op met het verenigingsbureau, dan maken we er samen een inspirerende dag van.

Wij horen graag uiterlijk vrijdag 24 november 2023 of u bij de ALV aanwezig zult zijn. We hopen u te ontmoeten op 30 november 2023!

www.nvc.nl