HomeNieuwsNunhems introduceert nieuwe uniforme zaadverpakkingen

Nunhems introduceert nieuwe uniforme zaadverpakkingen

nunhems

Nunhems, de groentezaadleverancier van Bayer CropScience, heeft vandaag de nieuwe verpakkingen voor zijn volledige assortiment groentezaden geïntroduceerd. De nieuwe verpakkingen zorgen voor uniformiteit binnen het bedrijf wereldwijd en voor verhoogd gebruikersgemak. “Of het nu gaat om het ontwikkelen van innovatieve nieuwe groenterassen of een nieuwe verpakking, Nunhems zet zich op alle gebieden in voor maximale prestaties”, zegt brandmanager Uwe Dijkshoorn van Nunhems. “Onze nieuwe verpakkingen zijn het resultaat van onze continue inspanningen om ons product voor de klanten verder te optimaliseren.”

nunhems-logoDe organisatie ontwikkelde de nieuwe verpakkingen om het voor de klanten gemakkelijker te maken de groentezaden van Nunhems te herkennen, bewaren en gebruiken. Dit omvat de weergave van alle belangrijke productinformatie, zoals gewas, ras, partijnummer en behandeling op een opvallende vaste plek op de voorzijde van de verpakking en meer gedetailleerde, gemakkelijk te lezen productinformatie op de achterzijde.

In het nieuwe ontwerp worden alle onduidelijke productnamen die op het label werden gebruikt vervangen door algemeen gebruikte vaktermen. Bijvoorbeeld, producten die voorheen onder een merknaam werden verkocht, worden nu aangeduid met duidelijke termen als geprimed, gepilleerd, gecoat enzovoort. “Wij willen zo duidelijk mogelijk communiceren met onze klanten”, zegt Dijkshoorn. “Het is tijd dat onze verpakkingen dat ook doen.”

Nunhems heeft ook het aantal verpakkingsmaten en -typen aangepast. Hierdoor worden voor sommige soorten nu andere maten en typen verpakking gebruikt, waaronder de steeds populairdere zakjes met blokbodems. Klanten zullen al deze zomer kennis kunnen maken met de nieuwe verpakkingen van Nunhems; de volledige implementatie zal naar verwachting begin 2011 gereed zijn. “Een grote verandering als deze kost tijd”, zegt Dijkshoorn. “Gedurende de overgangsfase kunnen klanten ervan uitgaan dat hun Nunhems-zaden, hoe de verpakking er ook uitziet, steeds dezelfde hoge kwaliteit hybride zaden zijn die ze van ons gewend zijn.”

Kijk voor meer informatie op www.nunhems.com.

Bron: Groentennieuws.nl