HomeMachinesEtiketteren en printenNoviteiten Mundi Technology op Macropak

Noviteiten Mundi Technology op Macropak

mundi-macropak-1

Met de nieuwste codeerlaser, de MundiScan type UP 2000 HE worden daadwerkelijk 2 regels tekst van ieder 13 karakters, met een snelheid van 70.000 etiketten per uur (bijna 20 etiketten per seconde) gecodeerd! Om dat te bewijzen heeft Mundi Technology B.V. tezamen met Heuft Systemtechnik GmbH een combinatie gemaakt.

mundi-logoWij geven u de unieke kans om op onze stand 09.A080 etiketten met natte lijm bij een snelheid van 70.000 etiketten per uur, met de MundiScan laser gecodeerd te zien worden in het nieuwe Heuft High Speed etiketteerstation van het model Tornado .Direct naast de MundiScan laserkop is de Heuft High Speed OCR camera van het type Vio geplaatst welke de geschreven codering op juistheid van de tekst en kwaliteit van het schrift controleert.

Naast het fenomeen van de technologie om met dergelijke hoge capaciteiten etiketten in een mooie schrijfkwaliteit te kunnen bedrukken, kunnen brouwerijen of fabrikanten van frisdranken met deze MundiScan-Heuft combinatie voorkomen dat pallets of containers vol met slecht leesbare, of zelfs fout gecodeerde flessen, door haar afnemers worden terug gezonden (=voorkomen van recalls)!!

De laser codeerapparatuur van Mundi Technology is dermate bedrijfszeker, dat uw lijnrendement zal worden verhoogd.

OCS controleweger type EC Essential

Deze nieuwste generatie controleweger is, met de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, is zeer geschikt voor het basis controlewegen. Door het gebruik van elektromagnetische krachtcompensatie, heeft deze controleweger een hoge weegnauwkeurigheid. Voor het gemakkelijk reinigen en reduceren van trillingen heeft deze machine een open constructie van het RVS frame in speciaal “W-design”.

Bediening is zeer eenvoudig met het geïntegreerde 8 inch kleuren touch screen en, net als alle andere OCS controlewegers, is ook dit type uitermate geschikt voor koppeling aan netwerken, geschikt voor e-teken wegingen, data/statistiek export o.a. via USB, interne printer of ethernet aansluiting alsmede een feedback regeling voor vulmachines.

Er zijn diverse OCS modellen, bijvoorbeeld voor toepassingen met hoge snelheden tot 700 wegingen per minuut (single line), dynamisch wegen met een nauwkeurigheid tot 5 mg, spuitwaterdicht IP69K, explosie veilig etc.

mundi-macropak-2

Macropak 2010 – Stand A080

Kijk voor meer informatie op www.mundi-technology.nl.