HomeNieuwsNorSpoutBag van Mondi nieuwe manier voor vermarkten van verf

NorSpoutBag van Mondi nieuwe manier voor vermarkten van verf

Een combinatie van een basisverf in een NorSpoutBag van Mondi en de mengkleur in een tube vormen samen een nieuwe manier om verf aan te bieden aan consumenten. De kleur kan thuis worden toegevoegd en de gebruiker schudt de zak goed om de verf te mengen. Dankzij de tuit en het handvat aan de achterkant van de pouch is deze handig in gebruik, aldus Coldec.

Een belangrijke reden om te kiezen voor de NorSpoutBag is de differentiatie. Volgens Coldec is dit bedrijf het eerste dat via een pouch verf aanbiedt op de consumentenmarkt, waardoor de pouches goed opvallen in het schap. “Via deze verpakking kunnen we bovendien meer dan 50 verschillende kleuren verf aanbieden binnen een klein deel van het schap. Hierdoor bieden we veel keuze op weinig ruimte”, vertelt Madelon Dick van Coldec.

Een andere reden om de NorSpoutBag te gebruiken, is duurzaamheid. Er kunnen in één lading meer pouches van 2,5 liter worden vervoerd dan blikken van 2,5 liter. Verder zijn pouches volgens Coldec zuinig om mee te verven, aangezien ook het laatste beetje verf uit de pouch kan worden geknepen.

De pouches bestaan uit een standaard coex folie, waaraan een Oriented Polyamide (OPA) substrate is gelamineerd. De OPA wordt flexografisch reverse printed in acht kleuren. De tuit en dop zijn gemaakt van een polypropylene basis en een polyethylene dop die door Menshen via injectie molding worden gemaakt.

De Paletto Mix&Shake pouch is afgelopen augustus op de markt gekomen.

Kijk voor meer informatie op www.mondigroup.com.