HomeNieuwsNominatie Fruit Logistica Innovation Award 2010 Polymer Logistics

Nominatie Fruit Logistica Innovation Award 2010 Polymer Logistics

polymer-fl-1

De Fruit Logistica behoeft weinig uitleg in de AGF-wereld. Op deze beurs in Berlijn komen alle aspecten van de business van vers fruit en verse groente aan de orde, van de teelt tot het eindstation, de verkoop. Van 3 t/m 5 februari 2010 zullen 2.283 standhouders de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied tonen en hiermee meer dan 88.000 m2 vullen. Vele bedrijven dingen naar de Fruit Logistica Innovation Award 2010. Uit de talrijke aanmeldingen is door de deskundige jury een selectie gemaakt, zodat er nu 10 genomineerden voor de Fruit Logistica Innovation Award 2010 zijn over gebleven.

polymer-logoDe Dynamic Shipper van Polymer Logistics is een van deze 10 genomineerden voor deze prestigieuze award. Deze inklapbare en stapelbare kunststof box heeft een beweegbare bodem en is uitgevoerd op wielen. De beweegbare bodem past zich automatisch aan, aan de beladingsgraad. Uitermate handig voor de belading. Daar deze Dynamic Shipper tevens een aantrekkelijke display is, hoeft de consument ook niet diep te bukken om de producten te kunnen pakken. Promotiemateriaal kan makkelijk in de standaardhouders worden geplaatst.

Het concept is bijna 1 jaar geleden geïntroduceerd en de resultaten zien er goed uit. Invoering van de One-Touch Retail Packaging leverde gemiddeld 11% omzetverhoging op en er wordt bovendien 1,5-2% minder weggegooid door de hogere omloopsnelheid.De 10 genomineerde producten zullen worden getoond aan de meer dan 50.000 bezoekers van de Fruit Logistica 2010 en deze bezoekers bepalen wie de Fruit Logistica Innovation Award zal ontvangen.

polymer-fl-2

Voor meer informatie:
Polymer Logistics
Vierbundersweg 15
5107 NL Dongen
T (0162) 37 22 90
www.polymerlogistics.com