HomeNieuwsNo-Nail Boxes produceert al sinds 1961 vouwkisten uit multiplex en staal

No-Nail Boxes produceert al sinds 1961 vouwkisten uit multiplex en staal

Gebrek aan opslagruimte, te hoge transportkosten, onbetrouwbare partners, enz. Elk bedrijf in de sector verpakking en logistiek kent deze problemen. NO-NAIL BOXES luistert uitgebreid naar zijn klanten en kan hen een oplossing bieden die hun werk als verpakker zal veranderen.

No-Nail Boxes, gespecialiseerd in de productie van vouwbare kisten van multiplex, biedt een verpakkingsoplossing en een service op maat waarmee de beperkingen van verpakkers opgelost kunnen worden.

De kisten van No-Nail Boxes worden plat geleverd en opgeslagen, wat opslagruimte bespaart. Met behulp van de instructievideo kan de verpakker met deze vouwkisten bijna 85% aan opslagruimte besparen.

Tijdens het transport is de ruimtebesparing ook indrukwekkend. De vouwkisten zijn namelijk heel sterk : u kan er veilig producten in verpakken op het eerste niveau, waarna u er nog andere handelswaar bovenop kunt stapelen.

Dankzij zijn commerciële dienst kan No-Nail Boxes een service aanbieden die geheel voldoet aan de vragen van zijn klanten. Door continu in contact te blijven met het veld, kon de commerciële dienst hun behoeften in kaart brengen.

“Wij weten dat verpakkers een betrouwbare partner nodig hebben. Wij staan voor hen klaar, we werken heel transparant en onze relaties zijn gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen”, zegt Boris Remy.

Het bewijs is dat het bedrijf zich aanpast aan zijn klanten: van de 350.000 jaarlijks geproduceerde kisten wordt 95% op maat gemaakt, waarvan bijna 40% voor de sector verpakking en logistiek. Service en producten die alles in zich hebben om alle bedrijven in deze sector tevreden te stellen.

Het Luxemburgse bedrijf No-Nail Boxes, gevestigd in Wiltz, produceert al sinds 1961 vouwkisten uit multiplex en staal voor gebruik in de industrie. No-Nail Boxes beschikt over de certificaten ISO 9001 en 14001, AEO, PEFC, RSE SuperDrecksKëscht fir Betriber en Gesond mat System. Het bedrijf is lid van de ALIPA groep, de Luxemburgse specialist in hefwerkzaamheden en industriële verpakkingen.

www.no-nailboxes.com