HomeNieuwsNo-Nail Boxes levert vouwkisten op maat binnen twee weken

No-Nail Boxes levert vouwkisten op maat binnen twee weken

Met zijn MVO-beleid draagt No-Nail Boxes evenveel zorg voor het milieu als dat het aandacht heeft voor de kwaliteit van zijn producten, het welzijn van zijn personeel, de veiligheid van zijn medewerkers, maar ook die van de gebruikers van zijn multiplex vouwkisten. Bij dit alles is er een essentiële variabele die niet vergeten mag worden: de klant.

Net als voor de ALIPA Group is voor No-Nail Boxes respect een hoofdwaarde. Daarbij draait het om respect voor collega’s, de hiërarchie, het milieu, de regels, de infrastructuren, maar bovenal voor de klant. “We willen de klant binnen de afgesproken tijd een kwaliteitsproduct leveren dat voldoet aan zijn wensen. We zijn ons ervan bewust dat de klant in feite ons salaris betaalt en dat hij ons kan ontslaan wanneer hij wil”, aldus Michèle Detaille, Managing Director van de ALIPA Group.

Vouwkisten op maat

Van de 300.000 vouwkisten die jaarlijks in de werkplaats van No-Nail Boxes in Wiltz worden geproduceerd, wordt 95% op maat gemaakt volgens de eisen van de klant. Het bedrijf heeft een uitgebreid aanbod aan personalisatiemogelijkheden en toebehoren voor goederenbehandeling en sluiting. “We stemmen allereerst de afmetingen van onze kisten af op de producten van onze klant. Daarna kunnen we de kist personaliseren. Dit kan een simpele opdruk van het logo van de klant zijn, maar we produceren ook veel complexere kisten. We kunnen er een veelvoud aan gegevens op aanbrengen, stuwmateriaal in de vorm van schuim toevoegen of de kist voorzien van verschillende accessoires: spansluitingen, documenthouders, klittenbandsluitingen, handgrepen, enzovoorts”, vertelt Boris Remy, Sales Director van No-Nail Boxes.

Door vooral kisten op maat te maken onderscheidt No-Nail Boxes zich van de concurrentie die voor 80% standaardkisten produceert. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee voor de klant: de kist zal beter passen bij het product, het is niet nodig om stuwmateriaal toe te voegen, de verpakking is lichter en neemt minder plaats in. Dit levert dus een besparing op van zowel ruimte, middelen, gewicht als geld.

Korte levertijden

No-Nail Boxes onderscheidt zich daarnaast ook van zijn concurrenten door de korte levertijden, maximaal twee tot drie weken. “Het produceren van een op maat gemaakte en gepersonaliseerde kist duurt bij ons maximaal twee weken. De extra week kan door de levertijd komen. Het is één van onze belangrijkste troeven. De concurrentie rekent drie tot vier weken voor de productie van een op maat gemaakte kist. Bij ons arriveert deze minimaal een week eerder”, legt Boris Remy uit. Het respect voor de klant komt ten slotte tot uiting in het respect voor de vermelde levertijd. “We proberen ons altijd aan de overeengekomen termijnen te houden. Dat is echt een van onze prioriteiten.”

No-Nail Boxes is gevestigd in Wiltz en maakt sinds 1961 vouwkisten van multiplex en staal voor de industrie. Het bedrijf heeft de volgende certificaten: ISO 9001 en 14001, AEO, PEFC, MVO, SuperDrecksKëscht fir Betriber en Sécher & Gesond mat System. NO-NAIL BOXES maakt deel uit van de verpakkingsdivisie van de ALIPA Group, de Luxemburgse specialist in industriële verpakkingen en hijsmiddelen, met een totaal van ongeveer 130 medewerkers.

www.no-nailboxes.com