HomeNieuwsNo-Nail Boxes levert stevige en flexibele transportkisten op maat

No-Nail Boxes levert stevige en flexibele transportkisten op maat

No-Nail Boxes, onderdeel van ALIPA Group, is gespecialiseerd in industriële verpakkingen en houten transportkisten. De kisten van No-Nail Boxes, plat geleverd en opgeslagen, zijn geschikt voor elk soort vervoer, zoals lucht, weg en zee. Bovendien zijn ze in overeenstemming met de norm ISPM15. Meer dan 85 procent wordt op maat verwezenlijkt door No-Nail Boxes, volgens de afmetingen die door klant wordt gevraagd.

Stevigheid, gemak, flexibiliteit en besparing zijn de sleutelwoorden. No-Nail Boxes levert sterke kisten die bestand zijn tegen de druk van verscheidene tonnen. Ze beschermen alle producten, zelfs de meest kwetsbare goederen. De kisten zijn stapelbaar, opvouwbaar en gemakkelijk te monteren en nemen minder plaats in. Hiermee kan No-Nail Boxes gewicht en ruimte besparen, opslag-, verzend- en transportkosten verlagen. De kisten hebben bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Nieuwe website

Onlangs lanceerde NO-NAIL BOXES nog haar nieuwe website met een compleet vernieuwde en verbeterde interface. “De nieuwe technologieën evolueren zeer snel. Onze website was wat verouderd en een verjongingskuur drong zich op”, verklaart Michèle Detaille, gedelegeerd bestuurder van ALIPA Group.

Kijk voor meer informatie op www.no-nailboxes.com.