HomeNieuwsBedrijven en personenNo-Nail Boxes lanceert compleet vernieuwde website

No-Nail Boxes lanceert compleet vernieuwde website

Het Luxumburgse No-Nail Boxes, gespecialiseerd in vouwbare kisten uit multiplex en staal, is trots de nieuwe versie van hun website aan te kondigen. Deze compleet vernieuwde versie is modern, praktisch, volledig en zeer gebruiksvriendelijk. Een website is voor No-Nail Boxes vandaag de dag een van de onmisbare instrumenten voor de marketing van haar vouwkisten van multiplex en staal voor de industrie. Op basis van de feedback van haar klanten heeft het bedrijf haar website in een compleet nieuw jasje gestoken, te beginnen met de structuur.

Op de website worden de kisten voortaan ingedeeld in drie categorieën, namelijk herbruikbare kisten, kisten voor eenmalig gebruik en kisten die zijn goedgekeurd voor het vervoer van gevaarlijke producten. “Zowel onze klanten als degenen die nog niet bekend zijn met onze kisten, zullen eenvoudiger hun weg kunnen vinden op de website”, zegt Boris Remy, Sales Manager bij No-Nail Boxes. Bovendien zijn voor elke kist rechtstreeks de technische gegevens te downloaden.

Vanaf nu kunnen, met een enkele klik op het tabblad ‘Personalisering’, alle mogelijke individuele aanpassingen voor vouwkisten bekeken worden. Daar kan men toebehoren voor onder andere goederenbehandeling, prints, stuwmateriaal, afsluitingssystemen en veiligheidszegels vinden. “Met het nieuwe tabblad ‘Milieu en Kwaliteit’ hebben we bovendien de aandacht willen vestigen op het kwaliteits- en duurzaamheidsontwikkelingsbeleid van ons bedrijf. En daarnaast dachten we dat het ook nuttig zou zijn om dit tabblad toe te voegen, omdat steeds meer bedrijven direct een kopie willen hebben van onze certificeringen. Anderen willen eerst meer weten over ons beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, voordat ze contact met ons opnemen. Er is niet echt iets veranderd op dat vlak, maar de vraag van onze klanten en leveranciers heeft ons ertoe gebracht om deze waarden nadrukkelijker onder de aandacht te brengen”, zegt Michèle Detaille, Managing Director van Alipa Group.

Deze nieuwe website is onder andere bedoeld voor de verpakkings-, chemische, metallurgische, defensie en veiligheidsindustrie. “Onze website was al lang niet meer bijgewerkt, op een eenvoudige aanpassing in 2015 na, naar aanleiding van wat feedback. In de loop der jaren was de site dus een beetje een allegaartje geworden, waarvan de samenhang soms te wensen overliet”, aldus Pauline Piron, Marketing Coordinator. No-Nail Boxes is ervan overtuigd dat de website, in het Frans, Engels, Duits en Nederlands, zal bevallen en nodigt uit om hem te verkennen.

Kijk voor meer informatie op www.no-nailboxes.com.