HomeThema'sEmpack Den Bosch 2012NNZ The Packaging Network: uw partner sinds 1922

NNZ The Packaging Network: uw partner sinds 1922

Dit jaar, 2012, is voor ons heel bijzonder omdat Marinus Boot 90 jaar geleden de fundamenten heeft gelegd van wat nu NNZ is: een betrouwbare speler binnen de mondiale verpakkingssector. Innovatie was vanaf dat allereerste begin een van onze kernwaarden en op de Empack kunnen wij u de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied presenteren.

NNZ selecteert vanuit de gehele wereld verpakkingen en verpakkingsmaterialen met steeds één doel voor ogen: tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding optimale oplossingen bieden voor steeds vernieuwende verpakkingsprocessen.

U kunt bij NNZ terecht voor een zeer compleet assortiment van klein- tot grootverpakkingen, van de kleinste sachets voor zaden tot FIBC's in allerlei uitvoeringen. De verpakkingen worden uitgevoerd in diverse materialen als bijvoorbeeld: polyethyleen, papier en polypropyleen.

Wij hopen u te treffen op de Empack-beurs, waar we persoonlijk in kunnen gaan op al uw vragen. Op onze website vindt u al de nodige antwoorden. Maar u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor uw vraag of een afspraak met één van onze Account Managers.

Empack Den Bosch 2012 – Stand U1010

Kijk voor meer informatie op www.nnz.com.