HomeNieuwsBedrijven en personenNNZ Krabbendijke verwerft BRC/IoP-certificaat

NNZ Krabbendijke verwerft BRC/IoP-certificaat

nnz-logoOp 8 januari 2010 verwierf NNZ Krabbendijke, leverancier van verpakkingen voor de agrarische en industriële sector, het kwaliteitskeurmerk BRC/IoP. Vanaf die datum voldoet NNZ Krabbendijke, evenals NNZ Groningen, aantoonbaar aan de vereisten van de BRC/IoP technische standaard voor bedrijven die levensmiddelen-verpakkingen fabriceren en leveren. Het keurmerk bewijst dat NNZ beschikt over een goed functionerend kwaliteitszorgsysteem en een betrouwbaar hygiëne-managementsysteem op basis van de HACCP-principes.

Met de certificering zet NNZ de kroon op een proces waarin de kwaliteit van de bedrijfsprocessen op het gewenste niveau werd gebracht en de processen werden geborgd. Voor zowel bestaande als potentiële klanten van NNZ levert het certificaat extra zekerheden op. Bijvoorbeeld bij het leveren van consumenten-verpakkingen voor agrarische producten aan het supermarktkanaal, betekent de certificering een betrouwbare waarborg voor het kwaliteitsniveau waarop de leverancier opereert.

De BRC/IoP-standaard is tussen 1999 en 2001 ontwikkeld door het British Retail Consortium en het Institute of Packaging, in nauw overleg met een groot aantal retailers, voedselproducenten, handelsorganisaties en verpakkingsondernemingen. De standaard voorziet in een grote behoefte en wordt ondersteund door het merendeel van de retailbedrijven. De standaard wint internationaal snel terrein in de totale toeleveringsketen van levensmiddelenverpakkingen.

Uitgiftedatum certificaat: 8 januari 2010
Registratienummer certificaat: QAICL/NL/BRC/006
Informatie over BRC/IoP: www.qai.co.uk

Voor meer informatie:
NNZ bv 
Oostpolderweg 2
4413 NN  Krabbendijke
T (0113) 50 33 10
F (0113) 50 26 92
www.nnz.nl

Bron: AGF.nl