HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017NMC voorkomt schade bij opslag en transport met schuimprofielen

NMC voorkomt schade bij opslag en transport met schuimprofielen

NMC is een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in het Belgische Eynatten. De hoofdactiviteiten van NMC liggen op het gebied van de ontwikkeling, de productie en de distributie van thermoplastische schuimprofielen, vervaardigd uit kunststof. De grondstoffen polyethyleen, polyurethaan, polystyreen en kunstrubber vormen de basis voor alle NMC producten. Deze geëxtrudeerde en in vorm geschuimde kunststof is door zijn veelzijdige eigenschappen uitstekend geschikt voor de meest uiteenlopende beschermingstoepassingen.

Nomapack biedt een compleet gamma beschermingsprofielen om transport- en/of opslagschade te vermijden en is vervaardigd uit milieuvriendelijk, en dus ook herbruikbaar, polyethyleen. De beschermingsprofielen van Nomapack zijn beschikbaar in verschillende vormen en uitvoeringen, zoals U, L, O, C, Pad en Ws. Deze zijn verkrijgbaar in standaard lengtes van twee meter, op rollen, of zelfs, op aanvraag, op maat.

De beschermingsprofielen van Nomapack zijn licht, hebben uitstekende schokbrekende eigenschappen, hebben een extreem hoge ‘klemkracht', zijn flexibel en vormstabiel en zijn weer- en temperatuurbestendig. NMC is aanwezig op Empack in Den Bosch op 5 en 6 april om haar oplossingen te tonen.

Empack Den Bosch 2017 – Stand G119

Kijk voor meer informatie op www.nmc.eu.