Logi Label heeft onlangs de nieuwste printers geïntroduceerd op Empack in Den Bosch en heeft daar weer veel bestaande en potentiële klanten mogen ontmoeten. “Langs deze weg willen wij de bezoekers van onze stand nogmaals bedanken voor hun interesse”, laat het team van Logi Label weten.

Met trots heeft Logi Label twee nieuw printers mogen presenteren: de Afinia L701 full colour labelprinter, die in zeer hoge resolutie en hoge snelheden tot een breedte van 214 mm kan printen, en de OKI 1040/1050 laserprinter, die tot 5 kleuren kan printen op een breedte van 127 mm.

Beide nieuwe printers en alle andere printers staan klaar voor een demonstratie in de showroom van Logi Label. Hier kunt u rustig met de accountmanagers van Logi Label overleggen welke printer het best geschikt is.

Ook heeft Logi Label Empack gebruikt om de nieuwste webshop voor originele Toshiba Supplies, zoals printlinten en etiketten, te introduceren. Uiteraard kunt u via deze webshop ook uw nieuwe Toshiba printers aanschaffen tegen zeer scherpe prijzen. Ook hier geeft het team van Logi Label indien gewenst een op maat gesneden advies.

www.logilabel.nl