HomeNieuwsBedrijven en personenNieuwste catalogus van Topa Verpakking beschikbaar

Nieuwste catalogus van Topa Verpakking beschikbaar

topa-logoTopa Verpakking, leverancier van industriële transportverpakkingen, heeft een nieuwe catalogus uitgebracht. De 320 pagina’s tellende catalogus staat ook deze zomer weer boordevol transportverpakkingsproducten, van allerlei formaten en soorten dozen tot handige hulpmiddelen voor het vullen, sluiten en handlen van verpakkingen. Een must voor alle facility en logistiek managers, webwinkeliers, officemanagers, secretaresses en verder iedereen die regelmatig pakketten verstuurt.

De catalogus bevat Topa’s nieuwste producten, waaronder de CD/DVD-envelop. Dit is een beschermende envelop voor het versturen van CD’s of DVD’s zonder hoesje, ideaal voor bijvoorbeeld reclamebureaus die grote bestanden naar drukkerijen moeten sturen. De CD/DVD-envelop is erg licht, waardoor er minder porti betaald hoeft te worden en heeft ruimte voor bijvoorbeeld een begeleidende brief. Topa biedt in deze zomereditie van de catalogus zes interessante actie-aanbiedingen. Een van deze aanbiedingen betreft een staffelkorting op de Varibox, een handige in hoogte verstelbare doos met een automatisch sluitende bodem die ook nog voorzien is van een zelfklevende sluitstrip.

Topa Verpakking bestaat al sinds 1922 en levert momenteel meer dan 2900 artikelen direct uit voorraad. Veel van deze producten zijn grondig getest in het Topa Instituut, het onafhankelijke testlaboratorium waar de volledige transportweg gesimuleerd wordt om het gedrag tijdens opslag en transport te analyseren en eventueel te verbeteren. Zo worden de meest efficiënte verpakkingen ontwikkeld. Het brede productassortiment maakt het mogelijk dat er voor ieder bedrijf en voor elk type product wel een goede transportverpakking en toebehoren te vinden is. Topa kan al zijn producten in zowel grote als kleine hoeveelheden leveren. Zo gebruiken niet alleen wereldwijde transporteurs en multinationals de verpakkingen van Topa, maar vinden ook de kleinste webwinkeliers die artikelen vanuit huis versturen hun weg naar de leverancier.

Naast de ruime hoeveelheid kant-en-klare producten uit de catalogus kan Topa ook verpakkingsproducten op maat leveren. De medewerkers van Topa denken mee met de klant over het type product dat getransporteerd moet worden en hoe het getransporteerd gaat worden. Zo ontwikkelt Topa regelmatig verpakkingen met een specifieke vakverdeling of bepaald type bescherming. Daarnaast worden verpakkingen veelal bedrukt in de huisstijl van de klant. Steeds vaker biedt Topa maatoplossingen voor vul- en bufferproducten zoals op locatie te maken luchtzakjes.

De zomercatalogus is telefonisch (0252 245 245) of via www.topa.nl te bestellen. Bestellingen van producten kunnen telefonisch doorgegeven worden, maar steeds meer klanten maken tegenwoordig gebruik van de webshop van Topa.