HomeThema'sMacropak 2010Nieuwkomer Design-Fusions presenteert zichzelf op Macropak

Nieuwkomer Design-Fusions presenteert zichzelf op Macropak

design-fusion-logoHet bedrijf Design-Fusions, specialist in design en ontwikkeling van innovatieve verpakkingen, functionele sluitingen en doseersystemen, met vestigingen in Den Bosch en Bern (Zwitserland), presenteert zichzelf aan het grote publiek tijdens Macropak 2010. Het bureau werd begin dit jaar opgezet door Peter Kuhn en Bjorn Weggelaar, die hun professionele ervaring opdeden als global packaging manager en als designmanager bij multinationals en toonaangevende verpakkingsleveranciers in de consumer goods, cosmetica en health care sector.

Kuhn legt uit: “Wij weten dat het ontwikkelen van innovatieve verpakkingen een ‘vak apart' is en om een speciale aanpak vraagt. Na gedegen onderzoek is gebleken dat bij veel bedrijven behoefte is aan ondersteuning op het gebied van verpakkingsontwikkeling, vandaar dit initiatief.”

Weggelaar vult aan: “We bieden de expertise om innovatieve verpakkingen, functionele sluitingen en doseersystemen te ontwikkelen, die zich onderscheiden op het gebied van 3D identiteit, gebruiksgemak, bescherming van de inhoud, sustainability en productie efficiëntie. Afhankelijk van het project en het verpakkingstype, zetten we de juiste mix van disciplines in.”

Op uitnodiging van het Nederlands Verpakking Centrum geeft Peter Kuhn een walk-in seminar: ‘Verpakkingsontwikkeling in de praktijk', op woensdag 6 oktober a.s. om 11:30 uur in het NVC theater (hal 9).

Tijdens het seminar wordt belicht op welke manier succesvol verpakkingsinnovatie te bedrijven, en welke de kritische succesfactoren zijn tijdens de ontwikkeling. Daarnaast worden een aantal belangrijke trends in verpakkingsontwikkeling binnen de food en de non-food sector benoemd.

design-fusion-macropak

Macropak 2010 – Stand E069

Kijk voor meer informatie op www.design-fusions.com.