HomeNieuwsBedrijven en personenNieuwe vertegenwoordiging van Toyo Jidoki in Benelux

Nieuwe vertegenwoordiging van Toyo Jidoki in Benelux

viking-1

Vanaf 16 november 2009 heeft Viking Packaging Equipment, de nieuwe onderneming van Stan van Vegchel, de exclusieve verkooprechten van Toyo Jidoki in de Benelux verworven. Viking heeft de rechten overgenomen van Selo. Toyo Jidoki is een Japans topmerk van machines voor handling, vullen, sluiten van pre-made flexibele zakken. De producten die worden verpakt in dergelijke zakken zijn te verdelen in drie hoofdgroepen.

  • toyo-jidokiDroge producten, zoals  droog petfood, muesli, suiker, zoetwaren, poeders en dergelijke;
  • ‘Retort' producten: producten die met een autoclaaf worden gesteriliseerd nadat ze verpakt zijn, voornamelijk levensmiddelen als soep, kant-en-klare maaltijden, kant-en-klaar deeg, sausen en dergelijke;
  • Producten met vloeistoffen als wasmiddelen, water, petfood met vloeistof, cosmetica enzovoort.

Verder biedt Toyo Jidoki machines  met de mogelijkheid om tuiten in te voegen voor eenvoudig schenken, drinken enzovoort en machines die de zakken kunnen vacumeren.

De machines van Toyo Jidoki onderscheiden zich door een hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid (reject < 4 zakken op 10.000), eenvoudige bediening en formaatwissel (zonder gereedschappen), gering energie verbruik en toepassing van veel identieke hoge  kwaliteit onderdelen. Er zijn ongeveer 200 machines geleverd in Europa. De serviceondersteuning (Engelstalig) voor heel Europa wordt gecoördineerd vanuit Evry (Parijs) Frankrijk.

Algemeen directeur van Viking Packaging Equipment is Stan van Vegchel. Stan van Vegchel heeft de laatste 13 jaar veel ervaring opgedaan in de verpakkingsmarkten als commercieel en technisch directeur van respectievelijk PMB-UVA International en CFS Aquarius.

viking-2

Viking komt graag in contact met bedrijven die al Toyo Jidoki machines in gebruik hebben, maar natuurlijk ook met alle andere geïnteresseerden.

Voor meer informatie:
Stan van Vegchel
Viking packaging Equipment
T 06 – 22 505 214
info@vikingpackaging.nl of slim@onsneteindhoven.nl