HomeNieuwsBeurzen en evenementenNieuwe topeditie van easyFairs Empack staat voor de deur

Nieuwe topeditie van easyFairs Empack staat voor de deur

empack-den-bosch-2010-mail-3

Op 7 & 8 april 2010 gaat easyFairs® EMPACK opnieuw door in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Naar goede gewoonte is het verzamelen geblazen voor de Nederlandse verpakkingsindustrie. easyFairs® EMPACK is in de loop der jaren namelijk uitgegroeid tot een onmisbaar vakevent, waar niemand wil ontbreken.

easyfairsTijdens deze editie kunnen bezoekers met hun verpakkingsvraag terecht bij 330 exposanten uit alle deelgebieden van de verpakkingssector die hun noviteiten aan het publiek voorstellen. Neem alvast een kijkje op de plattegrond om te kiezen welke bedrijven u wilt bezoeken. De perfecte manier om alle verpakkingsoplossingen te vergelijken en via rechtstreeks contact met de bedrijven meer informatie te krijgen. Bovendien is de beurs een uitgelezen ontmoetingsplatform, waar genetwerkt kan worden met bestaande en nieuwe contacten.

Samen met de verpakkingsbeurs wordt de aangrenzende vakbeurs easyFairs® TRANSPORT & LOGISTIEK georganiseerd, die oplossingen biedt voor een efficiënt beheer van de goederenstroom. Een logische schakel aan de verpakkingsketen.

empack-den-bosch-2010-mail-4

Praktische informatie
easyFairs® EMPACK
woensdag 7 & donderdag 8 april 2010
Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch
Ingang via centrale entree (ingang C)
Openingsuren : 09.00 – 17.00 uur
Routebeschrijving

Professionals kunnen de beurs GRATIS bezoeken. Klik hier voor uw toegangsbadge en vermijd wachtrijen aan de ingang.