HomeNieuwsBedrijven en personenNieuwe strategie Avery Dennison groot succes op Macropak

Nieuwe strategie Avery Dennison groot succes op Macropak

avery-macropak

Avery Dennison Printer Systems Division, een wereldwijd speler op het gebied van print- en etiketteeroplossingen voor de productie- en distributieketen, stond van 5 tot en met 8 oktober op de Macropak 2010 in de Jaarbeurs te Utrecht. Voor Avery Dennison was het evenement een groot succes, voornamelijk door het grote aantal bezoekers van de stand en de presentatie van haar nieuwe strategie.

avery-logoVoor Avery Dennison stond de presentatie van haar nieuwe strategie centraal tijdens de Macropak 2010. Onder het motto ‘Durft u de uitdaging aan?' werden de bezoekers uitgebreid geïnformeerd over wat de nieuwe strategie voor hen betekent. De basis hiervoor zijn de drie A’s: Analyse, Advies en Actie.

De beurs was hèt moment voor Avery Dennison om face-to-face uitleg te geven over de nieuw ingeslagen weg. Allerd Teunissen, Sales Manager Benelux bij Avery Dennison, zegt hierover: “De drie A’s zijn de pijlers waarop de nieuwe benadering gebasseerd is. Echter, het behoeft een nadere uitleg om te begrijpen hoe het werkt en wat het oplevert, en waar kan dat beter dan op de Macropak?”

Het grote aantal bezoekers van de Avery Dennison stand was tot grote tevredenheid van Allerd Teunissen: “Als je een ingrijpende strategiewijziging doorvoert, wil je de mensen hiervan op de hoogte brengen. Dat is naar onze mening succesvol gebeurd, mede doordat wij tijdens de beurs zeer drukbezocht zijn.”

De presentatie van de nieuwe producten zoals de nieuwe AP 5.4 Gen II, AP 5.6 en de ALX 730 beta-versie in combinatie met de nieuwe strategie bleek een goede formule voor een succesvolle beursgang. Een bezoeker van de stand legt hierover uit: “Ik kwam naar de beurs voor de noviteiten maar was blij verrast met de presentatie van Avery Dennison. Het gaat niet alleen om het product, maar om het totaalplaatje. Erg  interessant, ik durf de uitdaging wel aan.”

Kijk voor meer informatie op www.averydennison.com.