HomeMachinesEtiketteren en printenNieuwe printer Clever-CPL biedt duurzame en efficiënte toekomst

Nieuwe printer Clever-CPL biedt duurzame en efficiënte toekomst

Met trots presenteerde Clever-CPL op Empack in Den Bosch de nieuwe Hitachi Industrial Inkjet Printer UX2, de toekomst van duurzame en efficiënte bedrijfsoplossingen. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van hoogwaardige inkjetprinters, is de UX2 Serie gebaseerd op het bewezen Continu Inkjet (CIJ) principe en biedt een unieke combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

De UX2 is een hoge-snelheid printer met een niet-contact afdruktechniek en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals het aanbrengen van houdbaarheidsdatums, logos, barcodes, partijnummers en data matrix codes. De UX2 is zowel voor complexe als standaard toepassingen de perfecte oplossing.

Met het nieuwe economische ‘cleaning station’ is de UX2 milieuvriendelijk en heeft lage bedrijfskosten. Clever-CPL is een door Hitachi aangewezen partner die exclusief Hitachi apparatuur verkoopt in de Benelux. Het team van Clever-CPL brengt zijn technische expertise in om unieke uitdagingen op een creatieve manier aan te pakken.

De UX2 beschikt over een intuïtief beeldscherm met een video-gebaseerde handleiding voor eenvoudige bediening. Het heeft ook een optionele Safe-Clean Station voor minder printkop reiniging, verbeterde printkwaliteit en een gezondere werkomgeving. Door het verbeterde algoritme is de UX2 in staat om heldere en precieze codes te produceren bij de meest veeleisende productiesnelheden. De UX2 is verkrijgbaar met twee hoofdgroottes voor optimale printkwaliteit en is in staat om drie keer langer te drukken dan conventionele printers door het unieke printkopontwerp.

www.clever-cpl.nl