HomeNieuwsVerpakkingenNieuwe oplossing van Sealed Air speelt rol in strijd tegen coronavirus

Nieuwe oplossing van Sealed Air speelt rol in strijd tegen coronavirus

Als een marktleider op het gebied van duurzame verpakkingsoplossingen en -systemen is Sealed Air er trots op een rol te spelen bij het leveren van de essentiële verpakkingsoplossingen die nodig zijn in de strijd tegen het coronavirus.

Sealed Air biedt klanten verpakkingsoplossingen, waaronder op maat gemaakte verzenddozen en geautomatiseerde verpakkings- en verpakkingssystemen die de distributie van medische apparatuur, gezichtsbedekkingen en testkits mogelijk maken. Sealed Air ondersteunt ook de distributie en toediening van vaccins door een compleet assortiment temperatuurgarantiematerialen aan te bieden die kunnen worden gebruikt in verpakkingsflacons die een koude toeleveringsketen vereisen, ook tijdens de kritieke laatste mijl van levering.

Sealed Air introduceert een nieuwe innovatie genaamd Sealed Air TemPreserve KF, die de totale eigendomskosten verlaagt en extra duurzaamheidsvoordelen oplevert. TemPreserve KF is een aanpasbare thermische polyurethaanverpakking die, samen met een koelmiddel, helpt om de vereiste temperaturen (ultrakoud, koud of heet) te handhaven gedurende de specifieke tijdsduur die nodig is tijdens het transport.

www.sealedair.com