HomeMachinesInspecterenNieuwe OCS controleweger EC-Essential

Nieuwe OCS controleweger EC-Essential

mundi-ocs

De nieuwe OCS controleweger van Mundi Technology is zeer geschikt voor het basis controlewegen. Door het gebruik van elektromagnetische krachtcompensatie, heeft deze controleweger een hoge weegnauwkeurigheid.

mundi-logoW-design

Voor het gemakkelijk reinigen en reduceren van trillingen heeft deze machine een open constructie van het RVS frame in speciaal “W-design”. Bediening is zeer eenvoudig met het geïntegreerde 8 inch kleuren touch screen en, net als alle andere OCS controlewegers, is ook dit type uitermate geschikt voor koppeling aan netwerken, geschikt voor e-teken wegingen, data/statistiek export o.a. via USB, interne printer of ethernet aansluiting alsmede een feedback regeling voor vulmachines.

Modellen

Er zijn diverse OCS modellen, bijvoorbeeld voor toepassingen met hoge snelheden tot 700
wegingen per minuut (single line), dynamisch wegen met een nauwkeurigheid tot 5 mg,
spuitwaterdicht IP69K, explosie veilig etc.

Algemeen

De OCS controlewegers van Mundi Technology controleren verpakkingen op het juiste gewicht en kunnen middels het ComScale data systeem de automatische E-merk controle uitvoeren. Alle OCS controlewegers zijn goedgekeurd door het NMI. Ook kunnen zij gekoppeld worden aan reeds bestaande E-merk data systemen zoals o.a. Freeweigh en Sartonet. Wegingen tot 700 per minuut, in één lijn, ijkwaardig, en het automatisch bijsturen van afvulprocessen, behoren tot de vele mogelijkheden.

Macropak 2010 – Stand A080

Kijk voor meer informatie op www.mundi-technology.nl.