HomeNieuwsBedrijven en personenNieuwe NVC-medewerker Antje Augustinus stelt zich voor

Nieuwe NVC-medewerker Antje Augustinus stelt zich voor

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken mezelf kort voor te stellen. Mijn naam is Antje Augustinus en vanaf 1 april 2013 ben ik werkzaam voor het NVC als Jr. Manager E-learning and Publishing. De wereld van verpakkingen, uw en mijn fascinatie, loopt als een rode draad door mijn professionele leven.

Gestart is dit enthousiasme al tijdens mijn studie Management, Economics and Consumer studies aan de Wageningen Universiteit, waarin ik trachtte zo veel mogelijk grip op consumentengedrag te verkrijgen en uiteindelijk tijdens mijn afstudeervak in aanraking kwam met het enorme belang van verpakkingen. De vraag wat een aansprekende verpakking is heb ik in dit kader bij brand and packaging consultant CARTILS onderzocht; een vraag die u wellicht maar al te goed kent. Waar mijn functie als Project Manager bij CARTILS vooral inzicht gaf in de spelers betrokken bij verpakkingen voor luxe producten, gaf mijn baan als Coordinator Packaging Design bij retailer Delhaize weer een heel ander licht op verpakkingen; wetgeving, internationale spelers en – eisen waren enkele speerpunten.

Mijn enthousiasme voor de specifieke, zeer beduidende, snel groeiende en impactvolle wereld van verpakkingen is niet te stoppen. In mijn nieuwe baan hoop ik deze passie met u te kunnen delen, en dan vooral via het kanaal van e-learning. Naast de reguliere educatie en opleidingen die het NVC ruimschoots aanbiedt, zal hierop mijn focus liggen. U heeft wellicht al kennis gemaakt met onze online leeromgeving www.learningatnvc.nl. Met veel vreugde zal ik er voor zorgen dat u hier een platform aantreft waar een toegepaste en actuele informatievoorziening aangeboden wordt, evenals een aanvulling/verdieping van onze reguliere cursussen.

Ik verheug me er op u te ontmoeten en sta uiteraard ter beschikking in geval van vragen of opmerkingen.

Antje Augustinus

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl of stuur een e-mail naar a.augustinus@nvc.nl.