HomeNieuwsBedrijven en personenNieuwe Managing Director en opnieuw reorganisatie BührmannUbbens | Proost en Brandt |...

Nieuwe Managing Director en opnieuw reorganisatie BührmannUbbens | Proost en Brandt | Velpa

BührmannUbbens | Proost en Brandt | Velpa krijgt per 4 maart 2013 een nieuwe tijdelijke Managing Director in de Benelux. Chris Creighton zal Boris Kasteel vervangen die sinds 1 januari 2013 niet meer werkzaam is voor PaperlinX Benelux. Chris Creighton is aangesteld voor een initiële periode van 4 maanden. Zijn focus zal liggen op de herstructurering en het creëren van een duurzame winstgevende Benelux onderneming. Chris Creighton is geen onbekende binnen PaperlinX. Zijn laatste functie was die van President van PaperlinX North America.

Tegelijkertijd met de benoeming van de nieuwe Managing Director is er in Nederland opnieuw een reorganisatie aangekondigd. De omzet in Nederland daalt sneller dan verwacht en dit wordt met name veroorzaakt door sterk dalende volumes in de verkoop van papier dat zich in de huidige economische crisis versneld lijkt door te zetten. Een nieuwe reorganisatie is hierdoor onvermijdelijk. De reorganisatie omvat een reductie van ca 130 FTE’s in Nederland en zal nog in 2013 zijn afgerond. De reductie van FTE’s zal met name plaatsvinden in de divisies Commercial Print, en Enveloppen, de enveloppendrukkerij en -fabriek, en de ondersteunende service units. Goedlopende divisies Packaging, Office en Sign & Display zullen bij deze reorganisatie minder geraakt worden.

Het zijn opnieuw pijnlijke maatregelen die genomen moeten worden, maar zijn van noodzaak voor een gezonde toekomst van het bedrijf.

Kijk voor meer informatie op www.proost.nl.