Home Machines Etiketteren en printen Nieuwe Linx 5900 printer verkrijgbaar bij De Koningh

Nieuwe Linx 5900 printer verkrijgbaar bij De Koningh

Linx Printing Technologies heeft een CIJ (Continuous Ink Jet) printer op de markt gebracht met enkele fantastische functies voor de snelle en betrouwbare codering over drie regels, die opnieuw geüpgrade kan worden, zodra u dat wilt. De Linx 5900 is verkrijgbaar bij De Koningh Coding & Labeling.

De nieuwe Linx 5900 is ontworpen voor maximale flexibiliteit en een consistent betrouwbare codeerfunctie en biedt de laagste onderhoudskosten voor dit type printer met lange onderhoudsintervallen van maximaal 6.000 uur. Ook belangrijk is het feit dat de codeerbehoeften van bedrijven veranderen wanneer ze groeien, zodat deze printer met een aantal functies kan worden uitgebreid zodra er behoefte aan bestaat en het niet nodig is om een hele nieuwe printer te kopen. Met deze investering bent u op de toekomst voorbereid.

De Linx 5900 biedt bijvoorbeeld een groot geheugen voor 1000 berichten en heeft een ingebouwde USB voor snellere codewisselingen. Het grote en gebruiksvriendelijke kleuren-interface heeft codeervelden met aanwijzingen, zodat de berichten snel en eenvoudig worden aangemaakt. Verder zorgt het SureFill® systeem voor foutloze bijvulling van de vloeistoffen.

De Linx 5900 heeft ook een kosteneffectief en voorspelbaar onderhoudsprogramma. De onderhoudsintervallen zijn max. 6000 uur en tijdens elke beurt hoeven er minder onderdelen vervangen te worden dan bij andere printers. Gezien het minimale onderhoud van de printkop heeft de Linx 5900 de laagste jaarlijkse onderhoudskosten van alle printers in zijn klasse.

Er kunnen eenvoudig en op elk moment nieuwe functies aan de Linx 5900 worden toegevoegd, zodra uw productielijn daarom vraagt. Ook de afdruksnelheid kan aan de hogere doorvoer worden aangepast. Het aanmaken en regelen van berichten wordt verder verbeterd met de Linx Insight®-software voor externe controle en berichtinvoer met een smartphone of pc, en Linx QuickSwitch® voor codewisselingen met een barcodescanner. Volledige lijnintegratie is mogelijk met de Ethernetconnectiviteit voor de aansturing van verschillende Linx 5900-machines via een pc of door parallelle I/O-connectiviteit toe te voegen om de printer direct op andere apparatuur van de productielijn aan te sluiten.

Net als alle Linx printers biedt de Linx 5900 een hoge mate van betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De downtime wordt geminimaliseerd dankzij de solide printkop die niet afgesteld hoeft te worden, de afwezigheid van blootliggende draden en het minimale onderhoud. De printkop maakt ook gebruik van de zelfreinigende FullFlush®-technologie van Linx die telkens voor een gegarandeerde opstart zorgt. De IP55-behuizing, waarop zich geen vuil kan ophopen en geen deuren heeft die voor bijvullingen geopend hoeven te worden, voorkomt dat er verontreinigingen in de printer terechtkomen, wat de kans op ongewenste stilstand verder vermindert en voor een schonere werkomgeving zorgt. Dit is vooral belangrijk voor toepassingen in de voedingsmiddelen-, dranken-, farmaceutische en cosmeticasector.

Een betrouwbare en consistente werking is een absolute must voor elke nieuwe CIJ-printer, evenals lage gebruiks- en onderhoudskosten. Nu blijkt dat er behoefte bestaat aan extra flexibiliteit: veel bedrijven betalen niet graag voor functies die ze niet onmiddellijk nodig hebben, maar op den duur worden ze gedwongen in een nieuwer model met een hogere specificatie te investeren.
De Linx 5900 lost dit probleem op, omdat het een codeersysteem van topklasse is dat eenvoudig uitgebreid kan worden, zodra dat nodig is.

De Linx 5900 bestaat uit vier modellen: het standaardmodel, de BC- en DC-versies respectievelijk voor flessen en zuivelproducten en de Linx 5900 Solver, die tot 40% minder oplosmiddelen verbruikt en daarmee de allerzuinigste printer.

Kijk voor meer informatie op www.dekoningh.nl.