HomeMachinesEtiketteren en printenNieuwe folieprinter Valtin Flexicode bij De Koningh

Nieuwe folieprinter Valtin Flexicode bij De Koningh

koningh-logo-nieuwProducent Carl Valentin heeft een nieuwe folieprinter ontwikkeld als aanvulling op hun huidige succesvolle series. Deze nieuwe Valentin Flexicode is een gebruiksvriendelijk systeem met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze machine is ideaal ter vervanging van de hotstamp. De nieuwe Valentin Flexicode is verkrijgbaar bij De Koningh Coding & Labeling.

Variabele informatie

Deze printer is het ideale codeersysteem wanneer u variabele informatie rechtstreeks op folie wilt printen zonder eerst een label te hoeven printen. Variabele informatie zoals datum, tijd en barcodes worden in hoge kwaliteit met maximale betrouwbaarheid rechtstreeks op de verpakkingsfolie of karton geprint. De printer is daarnaast gemakkelijk te onderhouden met behulp van (diagnostische) functies in het systeem.

Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te hanteren

De Flexicode werkt met een grafisch scherm met een gemakkelijk te bedienen toetsenbord. Het optionele touchscherm maakt het ook voor de onervaren gebruiker gemakkelijk met de printer om te gaan. De menustructuur van het systeem – verdeeld in functiegroepen – is zo ingedeeld dat er eenvoudig veranderingen gedaan kunnen worden in de te coderen tekst/bericht. Dit neemt minimale tijd in beslag.

Lage operationele kosten

Bij verandering van productielijn en vervanging van het (lange) lint is stilstand van de productielijn tot een minimum beperkt. De Flexicode gebruikt het transferlint optimaal. De afstand tussen de afdrukken op het transferlint bedragen minder dan 1 millimeter. Dus u bespaart, ten opzichte van uw oude hotstamp printer, veel lint en dus kosten.

Overal inzetbaar

Het nieuwe systeem is zo ontworpen dat deze in de meest voorkomende productielijnen kan worden geïntegreerd. Het systeem is uitzonderlijk smal, licht in gewicht en biedt vele gebruiksmogelijkheden. Of de Flexicode nu boven of onderop een oppervlak of zelfs aan de zijkant moet printen, alles kan! De printer past zich aan naar ieder soort verpakking of materiaal.

koningh-valentin-flexicode

Kijk voor meer informatie op www.dekoningh.nl of stuur een e-mail naar sales@dekoningh.nl.