HomeMachinesAandrijven en besturenNieuwe fabriek Harvest Time Bakeries voor voorgebakken broodproducten in zuurstofarme verpakking

Nieuwe fabriek Harvest Time Bakeries voor voorgebakken broodproducten in zuurstofarme verpakking

harvest-time-bakeries-1

videoHarvest Time Bakeries heeft in het Belgische Lommel onlangs een nieuwe industriële bakkerij voor de productie van voorgebakken broodproducten in zuurstofarme verpakking geopend. Vrij uniek is dat Harvest Time Bakeries bij machte is op geautomatiseerde wijze diverse soorten broodjes in één zuurstofarme verpakking te bundelen, waardoor de producten langer vers blijven en langer houdbaar zijn.

harvest-time-bakeries-logo“Voorverpakte afbakproducten in zuurstofarme verpakking vormen in Europa een markt, die jaarlijks met 3 tot 8% groeit”, aldus CEO Erwin de Vos in een interview met De Vlaamse Ondernemer. Harvest Time Bakeries hoopt hierop in te spelen via een Europese expansie. Zo stelt Erwin de Vos nu al een uitbreiding van de productie-eenheid in Lommel in het vooruitzicht.

harvest-time-bakeries-2

Klik hier om het volledige artikel te lezen of klik hier voor een videoreportage over de nieuwe fabriek van Harvest Time Bakeries.

Bron: De Vlaamse Ondernemer/TV Limburg