HomeNieuwsNieuwe cosmetica serie van Pont Europe

Nieuwe cosmetica serie van Pont Europe

Pont Europe, de pan-Europese leverancier van glazen en kunststof verpakkingen, gaat een uitgebreide en aantrekkelijke serie verpakkingen voor de persoonlijke verzorging en cosmetica op de markt brengen. Er is voor deze dynamische markt een ruim assortiment samengesteld van glazen en plastic flessen en potten met bijbehorende accessoires zoals sluitingen, pompjes en sprays.

Onder deze nieuwe verpakkingen bevindt zich de Excellsens serie die bestaat uit vernieuwde glazen potten die ideaal zijn voor het verpakken bodycrèmes en badzout. De nieuwe serie bevat ook kunststof crème potten met witte en zilverkleurige sluitingen, flessen voor contactlensvloeistof en glazen lotion flessen.

De nieuwe producten zijn een aanvulling op reeds bestaande aantrekkelijke verpakkingsseries. Pont levert bijvoorbeeld druppelflacons in diverse kleuren die zeer geschikt zijn voor onder anderen etherische oliën en aromatherapie producten. Ook leverbaar zijn de bekende bruine glazen potten voor crèmes, petpackers voor anti-verouderingstabletten en cylindrische potten die zeer geschikt zijn voor dieetpoeders en haarproducten.

Kijk voor meer informatie op www.ponteurope.com of stuur een e-mail naar info@ponteurope.com.