HomeNieuwsNieuwe catalogus van Topa Verpakking beschikbaar

Nieuwe catalogus van Topa Verpakking beschikbaar

topa-logoTopa Verpakking, leverancier van industriële transportverpakkingen, heeft een nieuwe voorjaarscatalogus uitgegeven. De meer dan 300 pagina’s tellende catalogus staat ook dit voorjaar weer boordevol transportverpakkingen van Topa en handige hulpmiddelen voor het vullen, sluiten en handlen van verpakkingen. Een must voor alle facility managers, logistiek managers, webwinkeliers, officemanagers, secretaresses en verder iedereen die regelmatig pakketten verstuurt. Afnemers van grote hoeveelheden profiteren nu nog meer, want Topa biedt tot wel 35% korting op diverse kartonnen dozen.

In de voorjaarscatalogus staat een aantal nieuwe producten, zoals de Trapezpac antirol koker. Door de unieke vorm van deze koker is deze gemakkelijk stapelbaar en rolt niet weg. Nieuw zijn bijvoorbeeld ook de brievenbusdoos met bovenklep, waarmee u portokosten bespaart, en de Toplite Big Bubble, de voordelige luchtkussenenvelop met verbeterde schokabsorbtie. Ook op het gebied van labelling  is het assortiment van Topa uitgebreid. De Docutape plaklabel is een snelle plakhoes voor documenten en de Bonustape Breekbaar/Fragile is een handige voorbedrukte tape voor veilige handling van pakketten.

Topa Verpakking levert momenteel meer dan 3.000 artikelen direct uit voorraad. Ze variëren van kartonnen dozen, zakken en hoezen, enveloppen, pallets en palletdozen, isolerende verpakkingen en archiefdozen tot en met speciale verpakkingen voor boeken, DVD’s en notebooks. Daarnaast levert Topa tal van vul- en bufferproducten voor een veilig transport van elk product. Naast de ruime hoeveelheid kant-en-klare producten uit de catalogus kan Topa ook verpakkingsproducten op maat en met eigen bedrukking leveren.

De nieuwe voorjaarscatalogus kan telefonisch (0252-245245) of via www.topa.nl besteld worden. Bestellingen van producten kunnen telefonisch doorgegeven worden, maar steeds meer klanten maken tegenwoordig gebruik van de webshop van Topa. Bestellingen die vóór 12.00 uur doorgegeven zijn, worden de volgende dag afgeleverd.

topa-catalogus-voorjaar-2011

Kijk voor meer informatie op www.topa.nl.