HomeNieuwsNieuwe beschermende verpakkingen van my-packness

Nieuwe beschermende verpakkingen van my-packness

Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen: vooral voor winkels die seizoenartikelen verkopen, blijken gebruiksklare verpakkingsoplossingen snel onvoldoende flexibel te zijn. De on-demand beschermende verpakkingen van my-packness bieden dan uitkomst. Ze vergen weinig opslagplaats en zijn handig in gebruik. Kleine speciaalzaken kunnen met het aanbod van my-packness in hun normale behoefte voorzien en zijn meteen uitgerust voor piekmomenten.

Voor het luchtkussensysteem Airmove is er nu de nieuwe folie Airmove Void met extra grote, afzonderlijke kussens waarmee de doos in een handomdraai wordt opgevuld. Voor het wikkelen van producten en het opvullen van kleine en middelgrote lege ruimten in het pakket is Airmove Cushion de geschikte folie. Het gamma van Airmove omvat een handige machine en bijbehorende folierollen, waarmee met één druk op de knop luchtkussens worden vervaardigd.

Foammove zijn schuimbuffers in verschillende grootte, speciaal voor zware, scherpe of breekbare voorwerpen. Deze beschermende verpakking op maat kan zonder toestel en met slechts enkele handelingen worden vervaardigd. De kunststof past zich bij het uitharden aan elke vorm aan. De schuimzakken van Foammove zijn beschikbaar in vijf verschillende formaten en passen dus in elke doos.

Kleine speciaalzaken die op zoek zijn naar praktische oplossingen voor de verzending van hun producten b2b of b2c, kunnen op de website www.my-packness.be terecht voor advies. De luchtkussens Airmove en de schuimbuffers Foammove worden er voorgesteld met tips voor gebruik die ook zonder voorkennis perfect te begrijpen zijn. De configurator vertelt u welke my-packness-oplossing de beste is.

Het productplatform van my-packness helpt ondernemingen gebruiksklare materialen zoals noppenfolie op rol of het buffermateriaal Loose Fill te vervangen. De slogan ‘improve your packness’ zegt het al: de oplossing moet ruimte besparen en inspelen op de vereisten van de markt. My-packness is alleen bij erkende vertegenwoordigers verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op www.my-packness.be of stuur een e-mail naar info@storopack.be.