Home Nieuws Bedrijven en personen Nieuwe bedrijfsfilm De Jong Verpakking toont hele bedrijf in vogelvlucht

Nieuwe bedrijfsfilm De Jong Verpakking toont hele bedrijf in vogelvlucht

Ruim 6 maanden nadat de filmopnames begonnen zijn is sinds afgelopen week de nieuwe bedrijfsfilm op de website van De Jong Verpakking te zien. Er zijn gedurende die maanden niet minder dan 120 verschillende filmopnames bij De Jong Verpakking gemaakt. Er zijn ook diverse computeranimaties gemaakt die de verschillende stappen van dit proces duidelijk maken.

Vervolgens is er letterlijk wekenlang aan deze Full-HD-film gemonteerd totdat de beste opnames in de juiste volgorde stonden. Tenslotte is er een keuze gemaakt uit de beschikbare muziek, is de begeleidende tekst geschreven en is deze tekst ingesproken en gemonteerd. Door dit alles krijgen de kijkers enerzijds dit enorme bedrijf in vogelvlucht gedurende 5 minuten te zien en anderzijds kunnen zij nu ook zien hoe hun golfkarton verpakking daar gemaakt kan worden. Een aanrader!

De Jong Verpakking in De Lier is de enige onafhankelijke Nederlandse producent van golfkarton verpakking. Er werken 250 mensen en er worden elk jaar 250 miljoen verpakkingen per jaar gemaakt. Het bedrijf levert inmiddels een breed assortiment aan golfkarton en massief karton verpakkingen aan ruim 1.000 Nederlandse bedrijven, in combinatie met bijzonder concurrerende prijzen, extreem snelle productie van enkele dagen en een enorme flexibiliteit in dienstverlening (levering 6 dagen per week levering en binnen 24 uur, voorraad van 20 miljoen verpakkingen, eigen vrachtwagens).

Kijk voor meer informatie op www.dejongverpakking.nl.