HomeMachinesEtiketteren en printen"Nieuwe 9906 tabletop printer van Avery Dennison verhoogt duurzaamheid en versnelt processen"

“Nieuwe 9906 tabletop printer van Avery Dennison verhoogt duurzaamheid en versnelt processen”

avery-9906

Avery Dennison Retail Branding and Information Solutions (RBIS), een wereldwijde aanbieder van retail- en industriële branding en informatieoplossingen, heeft haar tabletop assortiment uitgebreid met de energiezuinige 9906 printer. Als onderdeel van de geïntegreerde oplossing voor de distributieketen van Avery Dennison, versnelt deze nieuwe en betrouwbare printer de processen en vermindert tegelijkertijd de impact op het milieu.

avery-logoDe 9906 is een high-performance printer en voldoet aan de gepubliceerde ENERGY STAR standaarden door zichzelf automatisch uit te schakelen na een periode van inactiviteit – hiermee wordt energie bespaart en de uitstoot van broeikasgassen vermindert.

Deze nieuwe robuuste en compacte printer is ideaal voor productidentificatie en compliance etiketteren in logistieke omgevingen. De ‘dynamic dot shifting' technologie zorgt voor een langere levensduur van de printkop en minder stilstand en fouten, wat resulteert in een verhoogde productiviteit, verhoogde Return on Investment (ROI) en verlaagde Total Cost of Ownership (TCO). Flexibele opties voor connectiviteit zoals Ethernet, Wi-Fi en USB zijn eenvoudig te integreren in bestaande computersystemen wat leidt tot een gestroomlijnd proces en besparing van kostbare tijd.

Tim Holland, de tabletop productmanager bij Avery Dennison, zegt: “Door de combinatie van een aantal essentiële factoren biedt de 9906 printer de gebruiker een geavanceerd systeem. De gepatenteerde ‘dynamic dot shifting' technologie, een gebruiksvriendelijk besturingsysteem en de flexibele connectiviteit zorgen voor een snel en efficiënt printproces voor onze klanten. Tevens is de energiebesparende functie ontworpen om de impact op het milieu terug te dringen.”

Kijk voor meer informatie op www.averydennison.com.