Home Nieuws Bedrijven en personen Nieuwbouw voor Nature's Pride en Nature's Pack

Nieuwbouw voor Nature's Pride en Nature's Pack

Nature’s Pride, dat exotische groenten en fruit importeert, exporteert en verpakt, is de bouw van het nieuwe bedrijfspand officieel begonnen. Het bedrijf wil een van de meest duurzame bedrijfspanden van West-Europa bouwen. Doelstelling is een gebouw van 37.000 m2 te realiseren dat energieneutraal is en een sterk verminderde CO2-uitstoot heeft. De oplevering staat gepland voor november 2013.

Onder grote belangstelling is gisteren de eerste paal de grond in gegaan. Tijdens de feestelijke ceremonie haalde Shawn Harris, oprichtster en directeur van Nature’s Pride, in herinnering dat het nog maar zes jaar geleden is dat de firma een nieuw pand betrok op bedrijventerrein Honderdland. Door onder andere de groeiende populariteit van eetrijpe mango’s en avocado’s is het bedrijf alweer uit zijn jasje gegroeid en is het nodig om uit te breiden.

Nature’s Pride begrijpt welke rol verpakkingen spelen op het moment dat een consument voor het schap staat. Voor onze exotische groenten en fruit die meestal niet op een boodschappenlijstje staan is een sprekende verpakking van belang. Nature’s Pride is gespecialiseerd in het creëren van aantrekkelijke verpakkingen die de aandacht weten te grijpen en vast te houden. Het eigen verpakkingsbedrijf Nature's Pack biedt volgens de website van het bedrijf daarom een grote flexibiliteit in het produceren van diverse soorten op maat gemaakte verpakkingen.

Kijk voor meer informatie op www.naturespride.eu.

Bron: Nature's Pride/EVMI/AGF.nl