HomeNieuwsBedrijven en personenNieuwbouw Moonen Packaging komt op duurzame manier tot stand

Nieuwbouw Moonen Packaging komt op duurzame manier tot stand

BREAAM is een internationaal erkend keurmerk waarmee de duurzaamheidsprestatie van een bouwproject een waarde krijgt. De afkorting staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. BREEAM is 20 jaar geleden geïntroduceerd om duurzaam bouwen te stimuleren.

“Oorspronkelijk zijn we gestart met een ambitiescore van Very Good (***) maar met extra inzet van onze partners zijn we erin geslaagd de op een na hoogste score Excellent (****) te behalen. Met ons BREAAM-NL certificaat kunnen we aantoonbaar maken dat onze nieuwbouw daadwerkelijk op een duurzame manier tot stand is gekomen.”

Moonen Packaging is op negen verschillende duurzaamheidscategorieën beoordeelt. Een van de categorieën is ‘gezondheid', deze wordt zwaar beoordeeld. Denk hierbij aan onze voorzieningen wat betreft klimaat, ventilatie en licht voor de medewerkers. Deze categorie is net als de anderen gecontroleerd door onafhankelijke assessoren.

“We zijn trots op dit resultaat. We gaan onze duurzaamheidsmissie voorzetten in ons nieuwe mooie én duurzame pand. Met liefde voor onze planeet.”

www.moonenpackaging.com