HomeNieuwsNieuw verpakkingsconcept voor asperges

Nieuw verpakkingsconcept voor asperges

groba-logoGroba introduceert samen met ReTon Trayseal een nieuw verpakkingsconcept voor asperges. Tijdens een huisbeurs op 19 januari 2010 kunt u kennis maken met dit nieuwe concept. Interesse? U bent van harte welkom om ons tussen 14:00 en 21:00 uur te bezoeken. ReTon Trayseal, ReTon Traypack en Groba Food Equipment brengen samen een nieuw en innovatief verpakkingsconcept voor asperges op de markt.

reton-logoDit nieuwe concept bestaat uit een verpakkingsmachine (traysealmachine) en een compleet nieuw soort cardboard (karton) verpakking. De traysealmachine stelt u in staat deze papieren verpakking te voorzien van een topseal, zodat uw asperges hygiënisch verpakt zijn.

De cardboard tray is gemaakt van papier en voorzien van een coating die de tray geschikt maakt voor het verpakken van allerlei soorten levensmiddelen.

Uw producten kunt u met of zonder begassing verpakken. Maar let op: met begassing verhoogt u de houdbaarheidsdatum van uw asperges met meerdere dagen!

U kunt op onze traysealmachine ook de traditionele plastic trays verpakken, u heeft hiervoor enkel een andere mal nodig. Daarnaast heeft u met deze verpakkingsmachine natuurlijk ook de mogelijkheid andere producten dan asperges te verpakken. Laat u zich hierover door ons adviseren.

Kijk voor meer informatie op www.groba.eu.