HomeThema'sMacropak 2010Nieuw type klapkrat Polymer Logistics

Nieuw type klapkrat Polymer Logistics

polymer-macropak

Polymer Logistics is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop, verhuur en productie van kunststof verpakkingsoplossingen. “We beschikken over een breed assortiment van herbruikbare producten zoals, inklapbare boxen, klapkratten, pallets en dolly's. Doordat we zelf produceren kunnen we onze klanten maatwerkoplossingen bieden. Als internationale onderneming met lokale aanwezigheid zijn we in staat om snel en adequaat in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Aandacht voor het logistieke bedrijfsproces staat hierin voorop”, aldus Irma Stoffels van Polymer Logistics.

polymer-logoOnlangs heeft Polymer Logistics een nieuw type klapkrat toegevoegd aan het assortiment: de klapkratten met ‘dynamic lock’ sluiting. Deze sluiting kent nog meer gebruikersgemak, waardoor het in- en uitklappen nog  sneller en eenvoudiger gaat. Nieuwe technieken maken deze robuuste klapkrat extra stevig.

De dynamic lock klapkrat is beschikbaar in 4 verschillende hoogtes: 13,1 cm, 18,1 cm, 20,8 cm en zelfs 28,7 cm.  De lengte x breedte is in alle gevallen 60 x 40 cm. Ingeklapt en gestapeld praten we dan over slechts 3,3 cm en voor de hoogste krat slechts 5,5 cm.

Macropak 2010 – Stand E057

Voor meer informatie:
Irma Stoffels
Polymer Logistics
T +31 (0)162 37 22 90
www.polymerlogistics.com
irma.stoffels@polymerlogistics.com