HomeNieuwsNieuw bij Ultrapak: Sealpac S7 topsealmachine

Nieuw bij Ultrapak: Sealpac S7 topsealmachine

ultrapak-logoSealpac GmbH presenteert op de Fruit Logistica beurs in Berlijn, de nieuwe S7 topsealmachine. De Sealpac S7 is in het bijzonder ontwikkeld voor de groeiende vraag vanuit de AGF-branche naar topsealverpakkingen. Denk hierbij aan producten die nu verpakt worden middels flowpack en rekfolie, of juist voorzien worden van een deksel. Het overgaan op een topsealverpakking kan de AGF-branche diverse voordelen leveren.

Het gaat om voordelen op het gebied van uitstraling van de verpakking, reductie van gewicht/kosten van de verpakking (deksel), en bij diverse producten een verlenging van de houdbaarheid.

De Sealpac S7 is uitermate geschikt voor producten die niet gevacumeerd en/of begast dienen te worden. Hierbij richt Sealpac zich in het bijzonder op het verpakken van o.a. zachtfruit, champignons, gesneden en voorverpakte groenten, verse kruiden en diverse tomaatsoorten.

Deze veelzijdige Sealpac S7 topsealmachine, is leverbaar in zowel enkel- als dubbelbaans uitvoering.

ultrapak-sealpac-s7

Ultrapak BV is als vertegenwoordiging voor de BeNeLux alle dagen aanwezig op de stand van Sealpac GmbH tijdens de Fruit Logistica beurs. Deze beurs in Berlijn wordt gehouden van 3 t/m 5 februari 2010. 

We nodigen u bij deze uit om deze nieuwe Sealpac S7 machine bij u te introduceren. Graag tot ziens op de Sealpac stand, Hal 3.1 – stand C-09.

Voor meer informatie:
Ultrapak BV
Pierre Hagenaars
T 06 23 396 025
Peter Roorda
T 06 53 551 290
www.ultrapak.nl
info@ultrapak.nl