HomeMachinesAandrijven en besturenNieuw bij Groneman: actuatoren voor lineaire beweging

Nieuw bij Groneman: actuatoren voor lineaire beweging

groneman-ra

Groneman introduceert met de Duitse fabrikant RÖMHELD een nieuwe lijn binnen het programma van de lineaire aandrijvingen. Deze aanvulling in het segment van lineaire bewegingen omvat een 2-tal types lineaire aandrijvingen (actuatoren) die zich onderscheiden door hun compacte bouwvorm, onderhoudsvrije constructie en onbeperkte inbouwmogelijkheden.

groneman-logoRA lineaire aandrijvingen zijn compleet functionerende eenheden die ondergebracht zijn in een compacte behuizing. De voedingsspanning is 12 of 24V, waarmee ze probleemloos in elektrische besturingen te integreren zijn.

Lineaire aandrijvingen van RÖMHELD worden ingezet voor allerhande elektrisch bediende verstellingen in machines of voertuigen. De aandrijvingen zijn geschikt voor diverse industriële toepassingen, van stationaire toepassingen in binnenruimten tot mobiele toepassingen in de buitenlucht.

Voordelen

Naast een compacte bouwvorm en robuuste bouwwijze is de inbouwpositie van deze RA actuator willekeurig. De uitvoering is altijd corrosiebestendig en daarmee niet alleen onderhoudsvrij maar vooral ook geschikt voor toepassing in de levensmiddelenindustrie

Gekozen kan worden uit een uitvoering met 2 eindschakelaars en een uitvoering met een absoluut of incrementeel wegmeetsysteem. De voedingsspanning is 12 of 24 volt. Optioneel kan ook nog gekozen worden voor druk- en spuitwaterbescherming volgens beschermingsfactor IP69K.

Voor meer informatie:
Groneman B.V.
T (074) 255 11 40
www.groneman.nl
besturingstechniek@groneman.nl