HomeNieuwsBedrijven en personenNewPort Capital investeert in verdere groei van Bliston Packaging

NewPort Capital investeert in verdere groei van Bliston Packaging

Bliston Packaging, een toonaangevende en innovatieve fabrikant in de verpakkingsindustrie, is verheugd aan te kondigen dat het een samenwerking is aangegaan met NewPort Capital. De investering van NewPort zal Bliston in staat stellen de ambitieuze groeistrategie te versnellen en de marktpositie verder te versterken.

Met de focus op duurzaamheid, flexibiliteit, creativiteit en kwaliteit trekt Bliston zowel nationaal als internationaal toonaangevende klanten. De groeiambities van het bedrijf zijn eerder weerspiegeld door de acquisitie van VKI Thermoform in 2016. In combinatie met de productiefaciliteit in Nijkerk heeft Bliston een productiecapaciteit van ongeveer 400 miljoen trays per jaar, allemaal vervaardigd in volledige overeenstemming met de strengste internationale voorschriften voor voedselveiligheid.

Volgens Olaf Dolfin en Arjan Hagoort van Bliston ondersteunt de investering door NewPort perfect de langetermijnvisie van het bedrijf. “De investering van NewPort stelt ons in staat om onze groeiagenda uit te voeren, streven, nieuwe producten te introduceren en onze positie in de keten verder te versterken.”

www.bliston.nl