HomeMachinesEtiketteren en printenNederlandse primeur Primera LX900e bij Logi Label

Nederlandse primeur Primera LX900e bij Logi Label

logilabel-primera-LX900e

Logi Label presenteert de snelste en meest economische etikettenprinter van Primera voor full colour etiketten op de Macropak 2010. De Primera LX900e zal voor een doorbraak zorgen bij het printen van full colour etiketten.

logilabel-logoLogi Label geeft kleur aan de markt voor etikettenprinters. Tijdens de Macropak 2010 presenteren wij de gehele range aan kleurenprinters van Primera, met als primeur voor Nederland de Primera LX900e. De nieuwe LX900e, met geheel nieuwe inkjettechnologie en gescheiden cartridges, zal voor een doorbraak zorgen in het printen van kleurenetiketten op de rol. Door deze nieuwe technologie is de LX900e tot 10 keer sneller dan andere op de markt verkrijgbare inkjet printers. Met een snelheid van 114 mm per seconde is er geen vergelijking met de concurrentie mogelijk.

Demonstraties

Tijdens de Macropak vinden demonstraties van alle Primera kleurenprinters plaats. Ook het printen op polyester etiketten materiaal zal worden gedemonstreerd. Dit maakt het etiket watervast en solvent bestendig waardoor de etiketten ook zeer geschikt zijn voor de chemische industrie, cosmetica, wasmiddelen en andere toepassingen in vochtige omgevingen.

Ook zullen wij op de beurs een film vertonen van de FLEXOR 250TD en de Primera FX1200e. Beiden kunnen er in combinatie met de CX1200e voor zorgen dat u uw etiketten snel, flexibel en relatief eenvoudig kunt printen en nabewerken in grotere hoeveelheden. Lamineren op de FX1200e is ook mogelijk.

Macropak 2010 – Stand D025

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.com.